Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WarCraft II: Battle.net Edition Türkçe yama

25.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz WarCraft II: Battle.net Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama UnderPL.

Oyun için türkçe yama metni WarCraft II: Battle.net Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Battle.net hizmetini kullanarak çevrimiçi ücretsiz oynama imkanı, Diablo ve StarCrafta çok popülerlik kazandırdı. Ne yazık ki, böyle bir özellik eski ama yine de oynanabilir WarCraft IIde mevcut değildi, bu yüzden Blizzard Enteratinment bu hatayı düzeltmeye karar verdi.

İndirme sayısı:
8433
Yayın yılı:
1999





WarCraft II: Battle.net Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WarCraft II: Battle.net Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WarCraft II: Battle.net Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WarCraft II: Battle.net Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WarCraft II: Battle.net Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WarCraft II: Battle.net Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
World of Warcraft Classic, sunulan dünyayı ve mekaniği üretimin ilk yıllarından sürüme geri yüklemeyi amaçlayan World of Warcraft adlı MMORPGnin özel bir çeşididir.
Super Blackjack Battle II, doğrudan ikonik Street Fighter serisinden alınan stil ve atmosferle zenginleştirilmiş Blackjack oyununun bir simülasyonudur.
World of Warcraft: Battle for Azeroth, 2004 yılında piyasaya sürülen World of Warcraft adlı klasik MMORPGnin yedinci genişlemesidir.
World of Warcraft: Dragonflight, Diablo serisi veya Hearthstone ve Overwatch gibi oyunlarla da bilinen Blizzard Entertainmentın popüler 2004 MMORPGsinin dokuzuncu genişleme paketidir.
Warcraft Arclight Rumble, Warcraft serisi için yaratılmış fantastik bir evrende geçen bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle