Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Puzzle Quest 2 Türkçe yama

28.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Puzzle Quest 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DTCG.

Oyun için türkçe yama metni Puzzle Quest 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
Puzzle Quest 2, üstün bulmaca-rpg deneyiminin ödüllü geliştiricisi Infinite Interactiveden yepyeni bir maceradır. 3lü eşleştirme mücevher eşleştirme ve fantezinin ayırt edici bir karışımını sunan Puzzle Quest 2, bir zamanlar barışçıl olan Verloren köyünü şeytanın kötü pençesinden geri almak için her beceri seviyesinden oyuncular için büyüleyici, ödüllendirici ve erişilebilir bir yolculuk sunuyor.

İndirme sayısı:
8564
Yayın yılı:
2023





Puzzle Quest 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Puzzle Quest 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Puzzle Quest 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Puzzle Quest 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Puzzle Quest 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Puzzle Quest 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Marvel Puzzle Quest: Dark Reign, PC, AND vb. için piyasaya sürüldü, Shoot Many Robotstan bilinen Demiurge Studios tarafından oluşturulan RPG öğelerine sahip bir bulmaca oyunudur.
Adventure Time: Puzzle Quest, Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler Adventure Time animasyon serisinin lisansı altında oluşturulmuş, RPG unsurlarına sahip bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Capcom Puzzle World, kült hit Super Puzzle Fighter II ile mücevher kırma kargaşasını en iyi şekilde sunuyor.
Magic: The Gathering – AND ve iOS için Puzzle Quest, bir kart oyununun öğeleriyle zenginleştirilmiş, 3lü eşleştirme türünde bir bulmaca oyunudur.
Puzzle Kingdoms, Infinite Interactive stüdyosunun önceki yapımları olan Puzzle Quest ve Puzzle Quest: Galactrixten bilinen fikirleri geliştiren, RPG unsurlarına sahip bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle