Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marvel Puzzle Quest: Dark Reign Türkçe yama

11.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Marvel Puzzle Quest: Dark Reign. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama THRUST sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Marvel Puzzle Quest: Dark Reign (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
Marvel Puzzle Quest: Dark Reign, PC, AND vb. için piyasaya sürüldü, Shoot Many Robotstan bilinen Demiurge Studios tarafından oluşturulan RPG öğelerine sahip bir bulmaca oyunudur.

İndirme sayısı:
8330
Yayın yılı:
2013





Marvel Puzzle Quest: Dark Reign oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marvel Puzzle Quest: Dark Reign dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marvel Puzzle Quest: Dark Reign klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marvel Puzzle Quest: Dark Reign ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marvel Puzzle Quest: Dark Reign oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marvel Puzzle Quest: Dark Reign içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure Time: Puzzle Quest, Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler Adventure Time animasyon serisinin lisansı altında oluşturulmuş, RPG unsurlarına sahip bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Dark Reign: The Future of War, Auranın ilk yayınlanan oyunudur ve Eylül 1997de piyasaya çıkmıştır.
Puzzle Quest 2, üstün bulmaca-rpg deneyiminin ödüllü geliştiricisi Infinite Interactiveden yepyeni bir maceradır.
Magic: The Gathering – AND ve iOS için Puzzle Quest, bir kart oyununun öğeleriyle zenginleştirilmiş, 3lü eşleştirme türünde bir bulmaca oyunudur.
Puzzle Kingdoms, Infinite Interactive stüdyosunun önceki yapımları olan Puzzle Quest ve Puzzle Quest: Galactrixten bilinen fikirleri geliştiren, RPG unsurlarına sahip bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle