Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Leedmees Türkçe yama

28.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Leedmees. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama TSRh sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Leedmees (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Vücudunuz bu tuhaf ve rüya gibi oyunda kontrolör. Küçük ve yaratıklardan oluşan gizemli bir popülasyon olan Leedmeesi, uzuvlarınızı ve başınızı köprüler ve yürüyüş yolları olarak kullanarak evinize yönlendirin.

İndirme sayısı:
9992
Yayın yılı:
2011





Leedmees oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Leedmees dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Leedmees klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Leedmees ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Leedmees oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Leedmees içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnsanlar ve yeraltı tünellerinde yaşayan gizemli bir Locust ordusu arasındaki savaşın hikayesini anlatan oyun serisinin üçüncü bölümü.
Time to Morp, Morps adlı komik, şekil değiştiren yaratıklardan oluşan bir koloniyi kontrol ettiğimiz stratejik bir oyundur.
Infinity çılgınca oynaması ücretsiz çok oyunculu bir çevrimiçi oyundur.
Arcadia, küçük, üçgen bir uzay aracını yönettiğimiz bağımsız bir arcade oyunudur.
DinoHunters ücretsiz bir oyundur (tüm kanıtlar aksini gösterir.) Dinozorları avlamakla ilgili bu ücretsiz oyunda komedi, seks ve kötü eski kertenkeleler bolca bulunur.
Yorumlar
Yorum ekle