Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage Türkçe yama

02.08.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Sabotaj, Kasım 2016nın başlarında PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen ve Infinity Ward tarafından yaratılan birinci şahıs nişancı Call of Duty: Infinite Warfarein ilk resmi DLC paketinin adıdır.

İndirme sayısı:
8898
Yayın yılı:
2017





Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Retribution, PC, PS4 ve XONE için Call of Duty: Infinite Warfare adlı bir FPP nişancı oyununun dördüncü genişletmesidir.
Continuum, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Kasım 2016da Activision Blizzard tarafından PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen birinci şahıs nişancı Call of Duty: Infinite Warfare için ikinci
Call of Duty: Infinite Warfare – Absolution, Infinity Ward stüdyosu tarafından geliştirilen bir nişancı olan Call of Duty: Infinite Warfarein üçüncü içerik paketidir.
Call of Duty: PC, PS4 ve XONE için Infinite Warfare, Call of Duty serisinin bir başka bölümüdür.
Call of Duty: Modern Warfare II, 2019un Call of Duty: Modern Warfarein doğrudan devamı olan bir FPS.
Yorumlar
Yorum ekle