Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SteamWorld Dig 2 Türkçe yama

30.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz SteamWorld Dig 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni SteamWorld Dig 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
PC, SWITCH vb. için Steamworld Dig 2, 2013ün platform oyunu SteamWorld Digin devamı niteliğindedir. SteamWorld evreninden birkaç başka oyun yaratan Image & Form stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9584
Yayın yılı:
2017





SteamWorld Dig 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SteamWorld Dig 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SteamWorld Dig 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SteamWorld Dig 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SteamWorld Dig 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SteamWorld Dig 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OlliOlli 2: Welcome to Olliwoodun PC, AND vb. sürümü, OlliOlli adlı 2D retro arcade oyununun devamı niteliğindedir - ilk taksit Roll7 adlı bağımsız bir İngiliz stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
SteamWorldün robotik usta yarışına ev sahipliği yapan Cowbot Countyye hoş geldiniz!
Steamworld, bir şehir buidleri bir zindan yönetimi sim ile birleştiren bir ekonomik strateji oyunu oluşturun.
The Gunk, SteamWorld serisinin yazarları olan İsveçli bağımsız stüdyo Image & Formun sorumluluğunda olan TPP tarzı bir platform arcade oyunudur.
SWITCH ve PS4 için Dragon Quest Builders 2, popüler Dragon Quest serisinin başka bir yan ürünü ve aynı zamanda Dragon Quest Buildersın devamı niteliğindedir – iyi karşılanmış, 2016nın güçlü bir
Yorumlar
Yorum ekle