Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Incubation: Time Is Running Out Türkçe yama

30.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Incubation: Time Is Running Out. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DEFJAM.

Oyun için türkçe yama metni Incubation: Time Is Running Out (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Kolonileştirilmiş gezegen Scayrada bilinmeyen bir virüs, yerli ScayGeri şiddetli, kana susamış katillere dönüştürüyor. Köşelerde ve kapalı kapılar ardında ölümcül sürprizlerin beklediği Scay-Hallwa şehrinin gölgeli binalarında en fazla 10 denizciden oluşan bir mangaya liderlik edin.

İndirme sayısı:
8309
Yayın yılı:
1997





Incubation: Time Is Running Out oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Incubation: Time Is Running Out dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Incubation: Time Is Running Out klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Incubation: Time Is Running Out ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Incubation: Time Is Running Out oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Incubation: Time Is Running Out içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Gunstringer: Dead Man Running, seviye odaklı bir hikaye moduyla sorunsuz bir şekilde yetenekli atışları birleştiren hızlı tempolu bir aksiyon oyunudur.
Running with Rifles: Pacific, 2015 yılında PC için piyasaya sürülen ve Running with Rifles adlı bir taktik aksiyon oyununun genişleme paketidir.
Serbest Koşu veya 1990ların sonlarında ortaya çıktığı Fransada bilindiği gibi Le Parkour, en son ekstrem spordur.
Ark of Time, klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. En eski İtalyan geliştirici ekiplerinden biri olan Trecision, geliştirilmesinden sorumludur.
Ödüllü sıra tabanlı strateji oyunu Incubation: Time Is Running Out™ için Mission CDsi.
Yorumlar
Yorum ekle