Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ark of Time Türkçe yama

07.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ark of Time. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir NoPE.

Oyun için türkçe yama metni Ark of Time (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
Ark of Time, klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. En eski İtalyan geliştirici ekiplerinden biri olan Trecision, geliştirilmesinden sorumludur.

İndirme sayısı:
8128
Yayın yılı:
1997





Ark of Time oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ark of Time dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ark of Time klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ark of Time ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ark of Time oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ark of Time içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Time and Eternity (org. Tokyo to Towa), bu türün en karakteristik özelliklerini birleştiren geleneksel bir jRPG oyunudur.
A Hat in Time, neşeli, karikatürize bir dünyada geçen üç boyutlu bir platform oyunudur.
The Time I Have Left, RPG unsurlarına sahip bir macera oyunudur. Barselonadan bağımsız bir İspanyol stüdyosu olan Ground Game Atelier tarafından geliştirilmiştir.
Eski bir mucit ve zaman içinde şaşırtıcı bir maceraya çıkan bir salyangoz.
Time of Defiance, paramparça bir dünyanın devasa manzarasında geçen, yalnızca çevrimiçi, çok oyunculu, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle