Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl Türkçe yama

02.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir NoPE.

Oyun için türkçe yama metni Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl, City Interactive tarafından yayınlanan Akademia Gwiazd: Droga do Slawy programının devamı niteliğinde olan Star Academy serisinin ikinci resmi oyunudur.

İndirme sayısı:
9376
Yayın yılı:
2008





Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yıldız Akademisi: Şöhret Yolu, öncelikle bir süperstarın sahne kariyerini hayal eden güzel seksin genç temsilcilerine yönelik bir programdır.
Konu Bu oyunun aksiyonu, Star Wars Jedi Knight serisinin önceki bölümünde gösterilen olaylardan 6 yıl sonra gerçekleşir.
Aleja Gwiazd, Domowe Karaoke serisinin seçilmiş şarkılarında vokal becerilerinizi test etmenizi sağlayan oyunlardan biridir.
Fame Academy (veya Star Academy), bir İngiliz televizyon programının realite şovu serisinden sanal bir uyarlamasıdır.
Klingonlar ve Romulanlar ile sonsuz çatışmalarda Konfederasyonların yanında olmaktan sıkılan tüm Star Trek severler için Interplay, Star Trek: Klingon Academynin küçük bir varyasyonunu hazırladı.
Yorumlar
Yorum ekle