Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd Türkçe yama

28.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
Aleja Gwiazd, Domowe Karaoke serisinin seçilmiş şarkılarında vokal becerilerinizi test etmenizi sağlayan oyunlardan biridir. Oyun, doğrudan bilgisayara bağlanan bir mikrofonla birlikte gelir.

İndirme sayısı:
9942
Yayın yılı:
2008





Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Domowe Karaoke: Aleja Gwiazd içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Paka Hitow, PC için Domowe Karaoke serisinin bir sonraki baskısıdır.
Yıldız Akademisi: Şöhret Yolu, öncelikle bir süperstarın sahne kariyerini hayal eden güzel seksin genç temsilcilerine yönelik bir programdır.
Zostan Gwiazda, PC için bir karaoke programıdır. En ünlü Polonyalı pop şarkılarını söylemenizi sağlar.
Akademia Gwiazd: Muzyka, Taniec i Styl, City Interactive tarafından yayınlanan Akademia Gwiazd: Droga do Slawy programının devamı niteliğinde olan Star Academy serisinin ikinci resmi oyunudur.
Domowe Karaoke: Wersja DVD, Domowe Karaoke serisinin sadece PCde değil, aynı zamanda normal bir DVD oynatıcıda da oynatılabilen tek oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle