Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Witchaven Türkçe yama

30.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Witchaven. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Witchaven (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Char adası sebepsiz yere "cadı cenneti" olarak adlandırılmadı. Yüzyıllar önce terk edilmiş kalelerde cadıların pis tanrılara hizmet ederek sığındıkları yer burasıdır.

İndirme sayısı:
10123
Yayın yılı:
1995





Witchaven oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Witchaven dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Witchaven klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Witchaven ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Witchaven oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Witchaven içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yüzyıllar önce, bir adam Angrayı yenene ve tanrısal güçlerini kendi kollarına mühürleyene kadar dünya yakın bir kıyametteydi.
Meydan okumaya hazır mısın? Bir başkan adayı için kampanya yöneticisi olarak hizmet ederek kampanya izinde 41 hafta geçirin.
Witchaven II: Blood Vengeance, "one" galasından 10 aydan kısa bir süre sonra yayınlanan, fantastik iklimlerde geçen başarılı bir RPG eyleminin devamıdır.
PC için Hybrid Wars, bilim kurgu ortamında gerçekleştirilen yukarıdan aşağıya bir nişancı oyunudur.
İlk olarak 1995 yılında PlayStationda piyasaya sürülen oyun, PSOne Classicsin bir parçası olarak yalnızca dijital biçimde mevcuttur.
Yorumlar
Yorum ekle