Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hybrid Wars Türkçe yama

06.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hybrid Wars. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Hybrid Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
PC için Hybrid Wars, bilim kurgu ortamında gerçekleştirilen yukarıdan aşağıya bir nişancı oyunudur. Oyun, Rus Extreme Developers stüdyosu tarafından geliştirildi ve Wargaming ekibi prodüksiyonun yayıncısı olarak hizmet veriyor ve yaratılmasına yardımcı oluyor.

İndirme sayısı:
10999
Yayın yılı:
2016





Hybrid Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hybrid Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hybrid Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hybrid Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hybrid Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hybrid Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prison Wars, portföyünde Kibolgame veya Imperium Ojca gibi unvanları bulunan Krakowlu bir şirket olan Pixelate Venturesın geliştiricilerinin bir projesidir.
BASIN BİLGİLERİ Yuvarlak tabanlı strateji 2.0 Düren/Berlin, 30 Kasım 2009 – Bugün Headup Games ve en popüler Alman stüdyolarından Radon Labs, PC başlıklı “Future Wars”ın yayınlandığını duyurdu.
TEKKEN™ HYBRID, hiçbir TEKKEN hayranının kaçırmayı göze alamayacağı, PlayStation®3 için bir Blu-ray Disc™ üzerinde üç temel TEKKEN eğlence deneyiminin benzersiz bir koleksiyonudur.
Star Wars: The Clone Wars, oyuncuların Cumhuriyet ve Konfederasyon arasındaki çatışmada yer aldığı yeni Star Wars üçlemesinin ikinci bölümünün galasına eşlik etmek üzere piyasaya sürülen PS2, GCN ve
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle