Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Futurebrighter Türkçe yama

30.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Futurebrighter. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Kindly.

Oyun için türkçe yama metni Futurebrighter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
"Futurebrighter", tamamen üyeleri "Chrome", "Indiana Jack" ve "Xpand Rally" üzerinde yer alan Polonyalı geliştirme grubu Heaven X tarafından oluşturulan bir FPS (birinci şahıs perspektifi) oyunudur.

İndirme sayısı:
9519
Yayın yılı:
2023





Futurebrighter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Futurebrighter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Futurebrighter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Futurebrighter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Futurebrighter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Futurebrighter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yepyeni bir destansı macerada efsanevi kahraman Indiana Jonesun yerine geçin!
Xpand Rally, fotogerçekçi sahnelerin ortasında güçlü ralli arabalarını sürmenin gerçek deneyimini yaşatan nefes kesici bir oyundur.
Korku Katmanları, Windows PC manzarasıyla Polonyalı geliştirici Bloober takımı (A-Men 2 ve Brawl gibi oyunlarla bilinir) tarafından oluşturulan birinci şahıs korku oyunudur.
Indiana Jones: The Original Adventures, ödüllü LEGO Star Wars 1 & 2yi yaratan ekibin en son oyunudur.
Xpand Rally Xtreme, araba rallisinin gerçek koşullarını gösteren tek ve tek oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle