Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Xpand Rally Xtreme Türkçe yama

05.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Xpand Rally Xtreme. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AkEd, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Xpand Rally Xtreme (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Xpand Rally Xtreme, araba rallisinin gerçek koşullarını gösteren tek ve tek oyundur. Dünyanın en zorlu özel etaplarına ve güçlü arabalara dayanan tehlikeli, teknik pist, sürücülerden konsantrasyon, otokontrol ve cehennem deneyimi gerektiren aşırı bir karışım yaratıyor.

İndirme sayısı:
9106
Yayın yılı:
2006





Xpand Rally Xtreme oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Xpand Rally Xtreme dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Xpand Rally Xtreme klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Xpand Rally Xtreme ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Xpand Rally Xtreme oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Xpand Rally Xtreme içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Team Ninjanın en yeni grafik şaheseri, Xbox 360a özel Dead or Alive: Xtreme 2 ile ıslanın!
Xpand Rally, fotogerçekçi sahnelerin ortasında güçlü ralli arabalarını sürmenin gerçek deneyimini yaşatan nefes kesici bir oyundur.
AMF Xtreme Bowling 2006, son derece başarılı bir diziyi takip ediyor ve etrafında bir katil oyun ile bowling simülasyonunun en iyi ve en gerçekçisini getiriyor.
Rally Championship Xtreme, sürüş oyunlarında yeni standardı belirliyor.
Dead or Alive: Xtreme 3, Dead or Alive serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle