Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

3D Ultra Pinball: The Lost Continent Türkçe yama

23.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız 3D Ultra Pinball: The Lost Continent. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EiTheL.

Oyun için türkçe yama metni 3D Ultra Pinball: The Lost Continent (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
3D Ultra Pinball: The Lost Continent, popüler arcade serisinin üçüncü bölümüdür ve klasik langırt türüne biraz farklı bir yaklaşım sunar.

İndirme sayısı:
10388
Yayın yılı:
1997





3D Ultra Pinball: The Lost Continent oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 3D Ultra Pinball: The Lost Continent dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 3D Ultra Pinball: The Lost Continent klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 3D Ultra Pinball: The Lost Continent ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


3D Ultra Pinball: The Lost Continent oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 3D Ultra Pinball: The Lost Continent içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tamamen 3D olarak yapılmış langırt bilgisayar simülasyonu. Topumuzu yuvarladığımız masalar (oyunda toplamda üç masa var: Mayın, Koloni ve Komuta Merkezi) çok sayıda rampa, tünel ve gizli geçitlerden
Dynamix Studio tarafından oluşturulan klasik pin-ball başlıklarının derlenmesi.
3D Ultra NASCAR Pinball, Sierra ve Dynamix stüdyosu tarafından yaratılan popüler langırt serisinin bir sonraki bölümüdür.
Pinball FX3, hem konsollar hem de PC için 2007de başlatılan Pinball FX serisinin üçüncü taksitidir.
3D Ultra Pinball: Creep Night, klasik slot makinelerinin mekaniğini arsa unsurları ve yaratıcıların sınırsız yaratıcılığı ile birleştiren orijinal arcade oyununun bir devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle