Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

3D Ultra NASCAR Pinball Türkçe yama

01.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz 3D Ultra NASCAR Pinball. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni 3D Ultra NASCAR Pinball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
3D Ultra NASCAR Pinball, Sierra ve Dynamix stüdyosu tarafından yaratılan popüler langırt serisinin bir sonraki bölümüdür. Oyunun dördüncü bölümü, çok beğenilen NASCAR Racing serisinin Sierra Papyrus stüdyo yazarları ile yapılan işbirliği sayesinde PC oyuncuları arasında popüler hale gelen NASCAR yarışlarına ayrılmıştır.

İndirme sayısı:
8757
Yayın yılı:
1998





3D Ultra NASCAR Pinball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 3D Ultra NASCAR Pinball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 3D Ultra NASCAR Pinball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 3D Ultra NASCAR Pinball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


3D Ultra NASCAR Pinball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 3D Ultra NASCAR Pinball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tamamen 3D olarak yapılmış langırt bilgisayar simülasyonu. Topumuzu yuvarladığımız masalar (oyunda toplamda üç masa var: Mayın, Koloni ve Komuta Merkezi) çok sayıda rampa, tünel ve gizli geçitlerden
Dynamix Studio tarafından oluşturulan klasik pin-ball başlıklarının derlenmesi.
3D Ultra Pinball: Creep Night, klasik slot makinelerinin mekaniğini arsa unsurları ve yaratıcıların sınırsız yaratıcılığı ile birleştiren orijinal arcade oyununun bir devamıdır.
3D Ultra Pinball: The Lost Continent, popüler arcade serisinin üçüncü bölümüdür ve klasik langırt türüne biraz farklı bir yaklaşım sunar.
Yorumlar
Yorum ekle