Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gabi Poznaje Swiat Türkçe yama

22.07.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Gabi Poznaje Swiat, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Gabi Poznaje Swiat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Gabi Dünyayı Tanımak, 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş eğitici bir oyundur. Gabi adlı güzel bir karınca ile birlikte, küçük çocuklar çevredeki doğal dünya hakkında bilgi edinir ve geliştirir.

İndirme sayısı:
9214
Yayın yılı:
2002





Gabi Poznaje Swiat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gabi Poznaje Swiat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gabi Poznaje Swiat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gabi Poznaje Swiat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gabi Poznaje Swiat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gabi Poznaje Swiat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rainbow Festival, Computer Gratka (Computer Gratka) serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Adibu: İnsan vücudunun sırlarını öğreniyorum, genç bilgisayar kullanıcılarının arkadaş canlısı, kozmik bir çocuk olan Adib ile tanıştığı bir başka eğitici oyun.
Programın bir sonraki baskısı, başrolde domuz yavrusu Kwik ile. Dost kahramanımız ve arkadaşı Kwak, eğlencenin ardından dinlenirken, aniden garip bir kasırga kopup onları gizemli Kayıp Dünyaya
Adventure with Psikus, Computer Gratka serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
En küçük çocuklar için interaktif bir kitap fikrine dayanan bir macera oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle