Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Underrail: Expedition Türkçe yama

15.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Underrail: Expedition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Underrail: Expedition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Underrail: Expedition for PC, 2015 yılında piyasaya sürülen bir cRPG oyunu olan Underrail için ilk ücretli genişlemedir. Söz konusu genişleme ve temel oyun Stygian Software tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9831
Yayın yılı:
2019





Underrail: Expedition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Underrail: Expedition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Underrail: Expedition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Underrail: Expedition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Underrail: Expedition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Underrail: Expedition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Underrail for PC, System Shock 2, Neverwinter Nights gibi oyunlardan ve özellikle Fallout serisinin ilk iki bölümünden yoğun bir şekilde yararlanan kıyamet sonrası sıra tabanlı bir cRPGdir.
Divinity: Fallen Heroes, RPG ve taktik unsurları birleştiren Divinity serisinin bir yan ürünü.
Ellerin dolu bir kahramansın! Peru Ormanının derinliklerinde, atletik yeteneğini ve macera ekipmanlarıyla dolu bir sırt çantasını kullanarak kötülükle savaşan korkusuz, amansız bir hazine avcısı olan
The Mole: The Great Expedition, Red Dot Games stüdyosunun bilgisayar oyunlarının en genç hayranlarına yönelik bir önerisidir.
The Curious Expedition, PC ve web platformları için macera, strateji ve aksiyon RPG oyunlarının unsurlarını birleştiren bir on dokuzuncu yüzyıl roguelike yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle