Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hidden Deep Türkçe yama

27.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Hidden Deep, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ZENiTH.

Oyun için türkçe yama metni Hidden Deep (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Hidden Deep, tek kişilik stüdyo Cogwheel Softwarein geliştiricisi Lukasz Kaluskinin 2D bilim kurgu aksiyon oyunudur. Daha önce Amiga oyunlarıyla tanınan geliştirici, Hidden Deepi yıllardır üzerinde çalıştığı bir tutku projesi olarak tanımlıyor.

İndirme sayısı:
10438
Yayın yılı:
2023





Hidden Deep oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hidden Deep dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hidden Deep klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hidden Deep ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hidden Deep oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hidden Deep içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hidden and Dangerous taktik aksiyon oyunları serisinin özel sürümü.
Hidden Agenda, bir aksiyon-macera suç gerilim oyunudur. Çok iyi karşılanan Before Dawnın yaratıcıları Supermassive Games tarafından geliştirilmiştir.
Hidden Folks for PC, iOS ve AND, iki geliştirici tarafından oluşturulan eğlenceli bir bulmaca oyunudur: Oyunun geliştirilmesinden sorumlu olan Adriaan de Jongh ve çizimlerden sorumlu olan Sylvain
Hidden Dimensions Spectrum (HD Spectrum olarak da bilinir), Ekim 2010dan itibaren orijinal oyunun devamı niteliğindedir.
Hidden Through Time, sıcak bir şekilde karşılanan Hidden Folksa çok benzeyen karmaşık olmayan bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle