Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe Türkçe yama

06.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: LSD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe, aksiyon ve macera unsurlarını birleştiren bir oyundur. Aynı başlıktaki film temelinde oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10854
Yayın yılı:
2005





The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Wardrobe, Day of the Tentacle ve Sam & Max Hit the Road gibi 1990ların klasik oyunlarından ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Gardırop, The Day of the Tentacle ve Sam & Max Hitt the Road da dahil olmak üzere 1990ların klasik başlıklarından esinlenen bir nokta ve tıklama macerası oyunudur.
Disney The Lion King, Westwood Studios tarafından geliştirilen klasik bir platform oyunudur.
Travellers Tales tarafından geliştirilen, ev konsolları ve Windows tabanlı PC için The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, oyuncuları Narnianın her yerine götürür ve hem romandan hem de filmden
Genç bir sihir ustası olan Simonın komik maceralarının ikinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle