Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Croods: Prehistoric Party! Türkçe yama

16.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Croods: Prehistoric Party!. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TLG.

Oyun için türkçe yama metni The Croods: Prehistoric Party! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Croodlar: Tarih Öncesi Parti! sevimli Crood ailesi Grug, Ugga, Eep, Thunk, Sandy, Gran ve Guyı 30 benzersiz ve bağımlılık yapan parti tarzı mini oyunla eğlenceli bir maceraya çıkarıyor.

İndirme sayısı:
10147
Yayın yılı:
2013





The Croods: Prehistoric Party! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Croods: Prehistoric Party! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Croods: Prehistoric Party! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Croods: Prehistoric Party! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Croods: Prehistoric Party! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Croods: Prehistoric Party! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yakında çıkacak olan National Geograophic filminin bu şaşırtıcı uyarlaması, sizi hayatta kalmak için günlük savaşlarıyla karşı karşıya kalan tarih öncesi dev bir deniz yaratığı rolüne sokuyor.
Prehistorik Krallık, bir tür Jurassic Park varyasyonunun yöneticisi rolünü oynamamıza izin veren ekonomik bir stratejidir.
Party Crashers, bulmaca oyunları, zeka oyunları ve müzik tabanlı bir oyunla birlikte bir dizi aksiyon oyunu da dahil olmak üzere tek bir üründe 25 parti oyunundan oluşur.
Tork: Prehistoric Punk, daha önce ilk iki Rayman oyununda çalışmış kişiler tarafından kurulan Fransız geliştirici stüdyosu Tiwak tarafından oluşturulan bir 3D platform oyunudur.
Toplam 11 oyunla, Nintendo Wii için Game Party 2, arkadaşlarınız ve ailenizle saatlerce eğlenmenizi sağlayacak, oynaması eğlenceli oyunlar içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle