Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sea Monsters: A Prehistoric Adventure Türkçe yama

18.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Sea Monsters: A Prehistoric Adventure. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sea Monsters: A Prehistoric Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Yakında çıkacak olan National Geograophic filminin bu şaşırtıcı uyarlaması, sizi hayatta kalmak için günlük savaşlarıyla karşı karşıya kalan tarih öncesi dev bir deniz yaratığı rolüne sokuyor.

İndirme sayısı:
10407
Yayın yılı:
2007





Sea Monsters: A Prehistoric Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sea Monsters: A Prehistoric Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sea Monsters: A Prehistoric Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sea Monsters: A Prehistoric Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sea Monsters: A Prehistoric Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sea Monsters: A Prehistoric Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prehistorik Krallık, bir tür Jurassic Park varyasyonunun yöneticisi rolünü oynamamıza izin veren ekonomik bir stratejidir.
PixelJunk™ Monsters Encore, popüler ve bağımlılık yapan kule savunma oyunu PixelJunk™ Monstersın bir genişleme paketidir.
Dragon Quest Monsters: Joker 2, Dragon Quest adlı popüler RPG destanının yan serisinin ikinci bölümüdür.
Tork: Prehistoric Punk, daha önce ilk iki Rayman oyununda çalışmış kişiler tarafından kurulan Fransız geliştirici stüdyosu Tiwak tarafından oluşturulan bir 3D platform oyunudur.
Croodlar: Tarih Öncesi Parti! sevimli Crood ailesi Grug, Ugga, Eep, Thunk, Sandy, Gran ve Guyı 30 benzersiz ve bağımlılık yapan parti tarzı mini oyunla eğlenceli bir maceraya çıkarıyor.
Yorumlar
Yorum ekle