Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World End Syndrome Türkçe yama

19.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz World End Syndrome. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DEViANCE.

Oyun için türkçe yama metni World End Syndrome (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
World End Syndrome, flört simülatörü özelliklerine sahip bir görsel roman oyunudur. Arc System Works ve Toybox Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8476
Yayın yılı:
2018





World End Syndrome oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World End Syndrome dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World End Syndrome klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World End Syndrome ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World End Syndrome oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World End Syndrome içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sam & Max Save the World, Sam & Max: Season 1in yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur ve daha sonra Sam & Max Save the World olarak yeniden adlandırılmıştır.
Eşsiz uzaylılara ve devasa patronlara karşı yoğun bilimkurgu savaşlarında maceralar yaşarken Dünya Komutanı Teğmen Aileen Hardingin kontrolünü elinize alın.
Adam Syndrome, roman benzeri boyut ve derinlikteki karanlık bir gizeme dayanan orijinal bir macera oyunudur.
Jack T. Thompson, II. Dünya Savaşı sırasında savaşmış bir Amerikan bombardıman pilotudur.
Somalili korsanları herkes biliyor. Herkes korkar. Küçük motorlu teknelerinde inanılmaz derecede hızlılar, özellikle tankerlere ve diğer sivil gemilere saldırırken, savaşa hazır olmayan ve ağır
Yorumlar
Yorum ekle