Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SMASH+GRAB Türkçe yama

03.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz SMASH+GRAB. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama iRC.

Oyun için türkçe yama metni SMASH+GRAB (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
PC için SMASH+GRAB, yakın gelecekte gerçekleşecek çok oyunculu odaklı bir 3D aksiyon oyunudur. Başlık, 2012 yılında piyasaya sürülen ve Grand Theft Auto klonları türüne ait olan bir TPP oyunu olan Sleeping Dogs ile tanınan Kanadalı bir stüdyo olan United Front Gamesin bir eseridir.

İndirme sayısı:
10334
Yayın yılı:
2023





SMASH+GRAB oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SMASH+GRAB dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SMASH+GRAB klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SMASH+GRAB ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SMASH+GRAB oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SMASH+GRAB içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Smash Court Tennis® 2, 4 Grand Slam turnuvasının tümünde (Avustralya Açık, Roland Garros (Fransız Açık), Wimbledon ve ABD Açık) yarışmanın heyecanını yaşamanıza izin veren tek tenis oyunudur.
POKER SMASH, bir poker bükümü ile yanan hızlı bir bulmaca oyunudur!
Super Smash Bros. Melee, öngörülemeyen aksiyona ve kesintisiz animasyonlu saldırılara sahip dört kişilik nihai dövüş oyunudur.
PS3teki bu acımasız yarış oyununda ızgaranın önüne geçebilir misin?
Grab the Bottle for XONE, PS4 vb., Fin Kuopio merkezli Kamina Dimension ekibi tarafından oluşturulmuş mantıklı bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle