Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strangeland Türkçe yama

23.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Strangeland, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ROGUE.

Oyun için türkçe yama metni Strangeland (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Strangeland, başarıları sıcak bir şekilde karşılanan Primordiayı da içeren bağımsız geliştiricilerden oluşan bir ekip olan Wormwood Studiosun portföyündeki bir başka tıkla ve tıkla macerasıdır.

İndirme sayısı:
9600
Yayın yılı:
2021





Strangeland oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strangeland dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strangeland klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strangeland ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strangeland oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strangeland içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için piyasaya sürülen bir zaman yönetimi üzerine tıkla ve tıkla oyunu.
Hibernaculum, bilim kurgu korku tarzında yapılmış bir RPGdir. Proje, Primordia ve Strangeland tarafından bilinen Wormwood Studios tarafından geliştirildi.
FoxTail, Gingertipsten klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Ekip, bu projeyle çıkış yapan küçük bir geliştiricidir.
Memoranda, bağımsız stüdyo Bit ByterZ tarafından yaratılan klasik bir tıkla ve tıkla macerasıdır.
Ölü Eşzamanlılık: Yarın Bugün geliyor PC, PS4 vb. için Fictiorama tarafından geliştirilen ve tıkla ve tıkla türünde uzmanlaşmış bir şirket olan Daedalic tarafından yayınlanan bir tıkla ve tıkla
Yorumlar
Yorum ekle