Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

FoxTail Türkçe yama

09.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, FoxTail, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni FoxTail (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
FoxTail, Gingertipsten klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Ekip, bu projeyle çıkış yapan küçük bir geliştiricidir. Şirket, tüm geliştirme sürecinden sorumlu sadece üç kişiden oluşmaktadır.

İndirme sayısı:
9358
Yayın yılı:
2023





FoxTail oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) FoxTail dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales FoxTail klasörüne koyun.

3. Türkçe yama FoxTail ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


FoxTail oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve FoxTail içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Of Light and Darkness: PCde yayınlanan The Prophecy, mantıksal öğelere sahip birinci şahıs bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Detective Hayseed: PC için Hollywood, popüler kültür referanslarıyla dolu mizahi bir klasik tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Pirates Tale, Aidem Media şirketinin iki boyutlu grafikleri ve tıkla ve tıkla arayüzü ile klasik macera sevenlere hitap eden bir önerisidir.
Technobabylon PC ve iOS, 1990ların tarzında klasik macera oyunları oluşturma ve yayınlama konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Wadjet Eye Games tarafından geliştirilen eski tarz bir tıkla ve tıkla
Goosebumps: The Game for PC, PS3 vb. korku unsurları içeren ve R.L. Stine tarafından yazılmış bir dizi popüler çocuk kitabına dayanan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle