Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Detective Hayseed: Hollywood Türkçe yama

17.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Detective Hayseed: Hollywood, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: FAiRLiGHT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Detective Hayseed: Hollywood (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Detective Hayseed: PC için Hollywood, popüler kültür referanslarıyla dolu mizahi bir klasik tıkla ve tıkla macera oyunudur. Deneyimli bir Çek stüdyosu Zima Software ve Alman yayıncılık şirketi Manor Games/Morphicon Media AG tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10271
Yayın yılı:
2016





Detective Hayseed: Hollywood oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Detective Hayseed: Hollywood dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Detective Hayseed: Hollywood klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Detective Hayseed: Hollywood ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Detective Hayseed: Hollywood oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Detective Hayseed: Hollywood içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, iOS ve PCde yayınlanan Detective Grimoire, bir dedektif macera oyunudur.
Frog Detective 2: Görünmez Sihirbazın Örneği, 2018de piyasaya sürülen ve kurbağa dedektifinin rolünü oynadığımız mizahi macera oyunları serisinin ikinci taksitidir.
PC ve SWITCH için Darkside Detective, bağımsız bir stüdyo Spooky Doorway tarafından geliştirilen retro bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Chinatown Detective Agency, genişletilmiş bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Detective Gallo, Adventure Productions tarafından yayınlanan klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle