Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Curious George Türkçe yama

01.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Curious George. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Curious George (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Merak eve geliyor! 60 yılı aşkın bir süredir okuyucuların sevdiği Meraklı George, yeni bir animasyon filminin yıldızı ve uzun zamandır beklenen video oyunu başlangıcı olarak şimdiye kadarki en büyük macerasına atılmak üzere.

İndirme sayısı:
9793
Yayın yılı:
2023





Curious George oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Curious George dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Curious George klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Curious George ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Curious George oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Curious George içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sevilen Jay Ward klasiğinden uyarlanan oyunda Georgeun kontrolünü elinize alıyor ve zorlu ama bir o kadar da eğlenceli görevinde ona rehberlik ediyorsunuz.
The Curious Tale of the Stolen Pets, VR setleri için tasarlanmış bir macera oyunudur.
Game of Thrones: Seven Kingdoms, George R.R. Martin tarafından yazılan A Song of Ice and Fire adlı fantastik roman serisine dayanan bir tarayıcı RPGsidir.
Bu şaşırtıcı suçun arkasında kim var? Meraklı St. Mystere köyünde kasaba halkı birbirini bilmecelerle selamlar, sürgülü bulmacalarla kapılarını kilitler ve zeka oyunlarıyla sırlarını saklar.
The Curious Expedition, PC ve web platformları için macera, strateji ve aksiyon RPG oyunlarının unsurlarını birleştiren bir on dokuzuncu yüzyıl roguelike yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle