Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Senran Kagura Reflexions Türkçe yama

23.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Senran Kagura Reflexions! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Senran Kagura Reflexions (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Senran Kagura Reflexions, 2011de Nintendo 3DSde başlayan Senran Kagura serisinin bir macera oyunu ve yan ürünü. Serinin iki ana oyunu Nintendonun avuçiçi cihazında çıkış yaptı – Senran Kagura ve Senran Kagura 2: Deep Crimson.

İndirme sayısı:
8717
Yayın yılı:
2018





Senran Kagura Reflexions oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Senran Kagura Reflexions dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Senran Kagura Reflexions klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Senran Kagura Reflexions ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Senran Kagura Reflexions oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Senran Kagura Reflexions içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Senran Kagura Burst Re:Newal, hacknslash oyunlarının öğelerini beatem uplarınkilerle birleştiren bir 3D aksiyon oyunudur.
Senran Kagura: Afiyet olsun (tit. org. Dekamori Senran Kagura), kadın kahramanların bir yemek yarışmasına katıldığı müzikal bir ritim oyunudur.
Senran Kagura 2: Deep Crimson, ninja öğrencilerinin rolünü oynadığımız macera unsurlarına sahip üç boyutlu bir aksiyon yapımıdır.
Senran Kagura: Estival Versus for PS4, PC ve PSV, 2011 yılında Nintendo 3DS için Senran Kagura ile kurulan Senran Kagura serisinin dördüncü oyunudur.
Senran Kagura Şeftali Topu, Japon kızların başrolde olduğu serinin bir sonraki bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle