Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Evolve Türkçe yama

06.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Evolve, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SlipStream, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Evolve (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SlipStream
Oyun açıklaması:
Evolve, oyuncular arasında birleştirilmiş işbirliği ve rekabetin ortaya çıktığı çevrimiçi bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunun yaratıcıları ve yaratıcıları, çoğunlukla popüler bir oyun olan Left 4 Dead (Valve Company ile ortaklaşa hazırlanan) sayesinde tanınan Turtle Rock stüdyosunun yapımcılarıdır.

İndirme sayısı:
8246
Yayın yılı:
2015





Evolve oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Evolve dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Evolve klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Evolve ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Evolve oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Evolve içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve X360 için Left 4 Dead 2, oyuncuların zombi sürüleriyle karşı karşıya kalan dört karakterden birini kontrol ettiği 2008 yılının hit oyununun devamı niteliğindedir.
Left 4 Dead 2: The Sacrifice for PC ve X360, hem Left 4 Dead hem de Left 4 Dead 2 ile uyumlu bir genişleme paketidir.
Bu ürün gerçek zamanlı bir taktik aksiyon oyunudur. Bize elit paralı asker gribinin komutasını alma ve onlara dokuz ilgi çekici kampanyada liderlik etme fırsatı sunuyor.
The Passing, Valve Software tarafından oluşturulan Left 4 Dead 2 için ilk resmi genişleme paketidir.
The Walking Dead: Survival Instinct, aynı isimle bilinen popüler bir TV şovuna dayanan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle