Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mega Man Universe Türkçe yama

25.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Mega Man Universe. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Mega Man Universe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Capcomun uzun süredir devam eden Mega Man™ serisindeki en son giriş olan Mega Man Universe, klasik oyunlarda yeni bir bölüm için çığır açan klasikte devrim niteliğinde bir yaklaşım olacak.

İndirme sayısı:
8199
Yayın yılı:
2023





Mega Man Universe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mega Man Universe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mega Man Universe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mega Man Universe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mega Man Universe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mega Man Universe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, GameBoy Advance konsolunda piyasaya sürülen Mega Man Zero serisinin dört bölümünün ve Mega Man ZX serisinin iki bölümünün (Mega Man ZX ve Mega Man) yenilenmiş
Mega Man X Legacy Collection, ilk olarak 1993-1997 yıllarında piyasaya sürülen ilk dört Mega Man X oyununun yenilenmiş sürümlerinin bir derlemesidir: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 ve Mega Man
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2, bir Mega Man serisinin 30. yıldönümü için hazırlanan iki Mega Man X derlemesinin bir koleksiyonudur.
Mega Man™ 10, Mart 2010da Nintendonun WiiWare™ hizmetine, Xbox LIVE® çevrimiçi eğlence ağına ve PlayStation®Storea geliyor.
Mega Man® Zero koleksiyonu, daha önce Game Boy® Advancede yayınlanan dört Mega Man® Zero oyununun tamamını Nintendo DS™ için tek bir kartuşta topluyor.
Yorumlar
Yorum ekle