Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Moshi Monsters: Katsuma Unleashed Türkçe yama

04.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Moshi Monsters: Katsuma Unleashed. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir IREC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Moshi Monsters: Katsuma Unleashed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Dr. Strangeglove, Elder Furiyi kaçırdı ve onu Moshi Picchunun gücünü ortaya çıkarmaya zorlamayı planlıyor! Onu kurtarman ve günü kurtarman gerekecek!

İndirme sayısı:
8928
Yayın yılı:
2013





Moshi Monsters: Katsuma Unleashed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Moshi Monsters: Katsuma Unleashed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Moshi Monsters: Katsuma Unleashed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Moshi Monsters: Katsuma Unleashed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Moshi Monsters: Katsuma Unleashed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Moshi Monsters: Katsuma Unleashed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moshi Monsters, çocukların kendi canavarlarını benimseyebilecekleri, maceralara atılabilecekleri, oyun oynayabilecekleri, bulmacaları çözebilecekleri, yaratıcı olabilecekleri ve arkadaşlarıyla
Moshi Monsters, çocukların kendi canavarlarını benimseyebilecekleri, maceralara atılabilecekleri, oyun oynayabilecekleri, bulmacaları çözebilecekleri, yaratıcı olabilecekleri ve arkadaşlarıyla
Mystery, Inc. çetesi, canlı aksiyon filmi Scooby-Doo 2: Monsters Unleasheda dayanan ürkütücü yeni bir oyunla geri dönüyor.
PixelJunk™ Monsters Encore, popüler ve bağımlılık yapan kule savunma oyunu PixelJunk™ Monstersın bir genişleme paketidir.
Yeni nesil üçüncü şahıs nişancı oyununa hazır mısınız? Hazard Ops, cehennem gibi bir WTF deneyimine karıştırılmış, çekim lezzetlerinin bir kokteylidir!
Yorumlar
Yorum ekle