Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Moshi Monsters: Moshlings Theme Park Türkçe yama

06.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Moshi Monsters: Moshlings Theme Park. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Moshi Monsters: Moshlings Theme Park (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Moshi Monsters, çocukların kendi canavarlarını benimseyebilecekleri, maceralara atılabilecekleri, oyun oynayabilecekleri, bulmacaları çözebilecekleri, yaratıcı olabilecekleri ve arkadaşlarıyla iletişim kurabilecekleri eğlenceli bir çevrimiçi dünyadır.

İndirme sayısı:
9739
Yayın yılı:
2012





Moshi Monsters: Moshlings Theme Park oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Moshi Monsters: Moshlings Theme Park dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Moshi Monsters: Moshlings Theme Park klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Moshi Monsters: Moshlings Theme Park ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Moshi Monsters: Moshlings Theme Park oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Moshi Monsters: Moshlings Theme Park içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moshi Monsters, çocukların kendi canavarlarını benimseyebilecekleri, maceralara atılabilecekleri, oyun oynayabilecekleri, bulmacaları çözebilecekleri, yaratıcı olabilecekleri ve arkadaşlarıyla
Seçkin strateji oyunu uzmanları, Bullfrog Productions stüdyosu (Dungeon Keeper ve Populousun yazarları) tarafından tasarlanan Theme Park World, Theme serisinin üçüncü bölümü ve 1994ten Theme Parkın
PC için Theme Park Studio, Pantera Entertainment tarafından geliştirilen bir tema parkı inşaat simülatörüdür.
Dr. Strangeglove, Elder Furiyi kaçırdı ve onu Moshi Picchunun gücünü ortaya çıkarmaya zorlamayı planlıyor!
Nintendo DS™de ilk kez hareket halindeyken en çok satan Theme Park™ serisinin mücadelesinin ve heyecanının tadını çıkarın!
Yorumlar
Yorum ekle