Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phantasy Star Online Türkçe yama

18.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Phantasy Star Online. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Phantasy Star Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Phantasy Star Online, SEGAnın PC platformuna aktarılan en popüler konsol oyunlarından biridir. Ana avantajı büyüleyici arsa olan bir arcade tarzı cRPGdir.

İndirme sayısı:
10831
Yayın yılı:
2001





Phantasy Star Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phantasy Star Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phantasy Star Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phantasy Star Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phantasy Star Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phantasy Star Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Şimdiye kadarki en büyük Phantasy Star macerasına hazırlanın! Ünlü Sonicteam tarafından hazırlanan Phantasy Star Universe, bu ödüllü dizinin şimdiye kadarki en büyüleyici bölümü olmayı vaat ediyor.
PHANTASY STAR ONLINE BLUE BURST 2000 yılında Dreamcastteki ilk çıkışından bu yana, devrim niteliğindeki PHANTASY STAR ONLINE serisi dünya çapında 17 ödül aldı ve şimdi PSO yolculuğu PCde devam ediyor!
Phantasy Star Portable 2, geçen yılın ortasında piyasaya sürülen (Japonya, diğer bölgelerde oyun çok daha sonra ortaya çıktı) RPG öğeleriyle manga tarzında sürdürülen aksiyon oyununun bir devamıdır.
Klonoa Phantasy Reverie Serisi, Bandai Namco Entertainmentın iki klasik platform oyununun yenilenmiş versiyonlarını içeren bir settir.
PS4, PC ve PSVde yayınlanan Phantasy Star Online 2, 2000 yılında Dreamcast konsolunda doğan Seganın bir dizi çevrimiçi RPGsinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle