Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Risk: Urban Assault Türkçe yama

30.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Risk: Urban Assault. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Risk: Urban Assault (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Risk: Urban Assault, PS4, XONE vb.de bulunan sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Başlık, popüler masa oyunu Risk kavramını genişletir. Başlık, Powerstar Golf, EyeToy serisinin birkaç bölümü ve Zumba Fitnessın yaratıcıları Zoë Mode (önceden Kuju Brighton olarak biliniyordu) tarafından Ubisoft için geliştirildi.

İndirme sayısı:
9153
Yayın yılı:
2016





Risk: Urban Assault oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Risk: Urban Assault dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Risk: Urban Assault klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Risk: Urban Assault ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Risk: Urban Assault oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Risk: Urban Assault içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yaklaşık 40 yıl önce oluşturulan karton Risk prototipine dayanan iyi bilinen bir strateji oyunu serisinin ikinci kısmı.
PC için Risk of Rain 2, platform oyunları, RPGler ve roguelike yapımların unsurlarını birleştiren, çok beğenilen bir oyunun devamıdır.
Artık PlayStation 2 bilgisayar eğlence sistemi için küresel hakimiyet oyunu olan RISK ile Herkes, Her Zaman, Her Yerde oynayabilirsiniz.
Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers stüdyosu Stainless Games tarafından geliştirilen ve deneyimli animasyon stüdyosu Power House Animationın sinematiklerini içeren RISK: Factions,
Risk of Rain 2: Survivors of the Void, 2020de piyasaya sürülen aksiyon oyunu Risk of Rain 2nin ilk eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle