Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Risk II Türkçe yama

05.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Risk II! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ZENiTH.

Oyun için türkçe yama metni Risk II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Yaklaşık 40 yıl önce oluşturulan karton Risk prototipine dayanan iyi bilinen bir strateji oyunu serisinin ikinci kısmı. Aksiyon bizi en önemlisinin güçlü bir ordu olduğu ve sayısız fethin olağandışı olmadığı büyük imparatorlukların zamanlarına geri götürüyor.

İndirme sayısı:
9240
Yayın yılı:
2000





Risk II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Risk II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Risk II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Risk II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Risk II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Risk II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Risk of Rain 2, platform oyunları, RPGler ve roguelike yapımların unsurlarını birleştiren, çok beğenilen bir oyunun devamıdır.
RYL: Path of the Emperor, size hem tamamen etkileşimli hem de sürükleyici bir çevrimiçi Sanal gerçeklik atmosferi sunan birkaç MMORPGden biridir.
Artık PlayStation 2 bilgisayar eğlence sistemi için küresel hakimiyet oyunu olan RISK ile Herkes, Her Zaman, Her Yerde oynayabilirsiniz.
Risk: Urban Assault, PS4, XONE vb.de bulunan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Risk of Rain 2: Survivors of the Void, 2020de piyasaya sürülen aksiyon oyunu Risk of Rain 2nin ilk eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle