Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych) Türkçe yama

24.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych)! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ZWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Evim ve çevrem, öncelikle okul öncesi çocuklara ve ilkokulların birinci sınıf öğrencilerine yönelik, en küçükler için bir dizi eğitici İngilizce oyununun üç bölümünün ikincisidir.

İndirme sayısı:
9262
Yayın yılı:
2005





Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Moj dom i okolica (Angielski dla najmlodszych) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Çılgın Büyücü, Savannahdan çocuklara yönelik bir dizi eğitici oyunun ilkidir.
Ben ve ailem, öncelikle okul öncesi çocuklara ve ilkokulların birinci sınıf öğrencilerine yönelik en küçükler için bir dizi eğitici İngilizce oyununun üç bölümünden ilki.
Krolik Bystrzak: En küçükler için İngilizce, 4 ila 7 yaş arası çocuklara adanmış, başrolde hayvan başlıklı bir başka yapımdır.
EĞİTİM PROGRAMI 4 – 8 yaş arası çocuklar için Bu, en küçük çocuklara yönelik bir dizi okul öncesi eğitimden sonraki başlıktır.
Adibu: Doğanın sırlarını keşfetmek, okul öncesi ve erken okul çağındaki (4-8 yaş) çocuklar için hazırlanmış bir başka eğitici oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle