Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych) Türkçe yama

04.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych). Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THETA.

Oyun için türkçe yama metni Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Ben ve ailem, öncelikle okul öncesi çocuklara ve ilkokulların birinci sınıf öğrencilerine yönelik en küçükler için bir dizi eğitici İngilizce oyununun üç bölümünden ilki.

İndirme sayısı:
9245
Yayın yılı:
2005





Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ja i moja rodzina (Angielski dla najmlodszych) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Krolik Bystrzak: En küçükler için İngilizce, 4 ila 7 yaş arası çocuklara adanmış, başrolde hayvan başlıklı bir başka yapımdır.
My Website, çocukların web sitesi oluşturmayı öğrenmelerini kolaylaştırmayı amaçlayan eğitici bir oyundur.
Lost Mice, en küçükler için eğitici bir oyundur. Amacı, çocuklara çekici, renkli bir biçimde verilen sağlam bir bilgi dozu uygulamaktır.
EĞİTİM PROGRAMI 4 – 8 yaş arası çocuklar için Bu, en küçük çocuklara yönelik bir dizi okul öncesi eğitimden sonraki başlıktır.
Evim ve çevrem, öncelikle okul öncesi çocuklara ve ilkokulların birinci sınıf öğrencilerine yönelik, en küçükler için bir dizi eğitici İngilizce oyununun üç bölümünün ikincisidir.
Yorumlar
Yorum ekle