Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stormdivers Türkçe yama

02.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Stormdivers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir iCWT.

Oyun için türkçe yama metni Stormdivers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Stormdivers, şimdiye kadar esas olarak atari aksiyon oyunlarından bilinen Fin stüdyosu Housemarqueın eseridir; Ekibin portföyünde Resogun, Dead Nation, Nex Machina: Death Machine veya Alienation gibi başlıkları bulabiliriz.

İndirme sayısı:
8780
Yayın yılı:
2023





Stormdivers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stormdivers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stormdivers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stormdivers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stormdivers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stormdivers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nation Red, diğer şeylerin yanı sıra Third Soldier aksiyon oyununa (2009) sahip bağımsız stüdyo DiezelPowerın bir projesidir.
Zombi virüsünden kurtulabilir misin? Popüler ve başarılı Super Stardust HDnin geliştiricisinden, bu sefer başka bir aksiyon dolu blaster geliyor, bulaşıcı bağımlılık yaratan oynanışı daha ürkütücü.
PC ve PS4te yayınlanan Nex Machina: Death Machine, bir bilim kurgu shooter oyunudur.
Murder Mystery Machine, epizodik bir dedektif macera oyunudur. Oyun, portföyünde Distant Star: Revenant Fleet ve Murderous Pursuits gibi projeler bulunan bağımsız bir Amerikan stüdyosu olan Blazing
Daemon X Machina, Marvelous ve First Studio arasındaki işbirliğinden doğan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle