Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

EverQuest: Gates of Discord Türkçe yama

23.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz EverQuest: Gates of Discord. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni EverQuest: Gates of Discord (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Gates of Discord, Norrath evreninde geçen harika bir MMORPG olan EverQuestin altıncı genişleme paketidir. Yeni eklentinin hikayesi, uzun süredir kayıp olan ve yeniden keşfedilen Taelosia kıtasının etrafında dönüyor.

İndirme sayısı:
9259
Yayın yılı:
2004





EverQuest: Gates of Discord oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) EverQuest: Gates of Discord dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales EverQuest: Gates of Discord klasörüne koyun.

3. Türkçe yama EverQuest: Gates of Discord ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


EverQuest: Gates of Discord oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve EverQuest: Gates of Discord içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lost Dungeons of Norrath, popüler bir MMORPG olan EverQuest için başka bir eklentinin adıdır.
Total War: Rome II Hannibal at the Gates for PC, Creative Assembly tarafından geliştirilen beğenilen bir strateji oyununun ikinci genişleme paketidir.
Felaketi önlemek ve kaos güçlerini yenmek için oyuncular zaman portallarından EverQuest tarihinin en büyük anlarına yolculuk etmelidir.
Legacy of Discord: Furious Wings, çok oyunculu oyunlara odaklanan bir aksiyon RPGsidir.
Pokémon Mystery Dungeonın inanılmaz 3D dünyasını keşfedin: Pokémonun konuştuğu ve muhteşem maceraların her zaman yakınınızda olduğu Gates to Infinity!
Yorumlar
Yorum ekle