Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nightwalk: Dream of Past Türkçe yama

13.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Nightwalk: Dream of Past. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Nightwalk: Dream of Past (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Nightwalk, enerji krizi ve aşırı nüfus (yaklaşık 13 milyar) nedeniyle Büyük Savaştan hemen sonra XXIII.Yüzyılda gerçekleşir. Derinleşen anarşi ve toplumsal hoşnutsuzluk dalgalarıyla başa çıkmak için birçok ülke giderek daha despot ve acımasız hükümet biçimlerine yöneldi ve bu da isyan ve terör dalgalarına neden oldu.

İndirme sayısı:
9852
Yayın yılı:
2023





Nightwalk: Dream of Past oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nightwalk: Dream of Past dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nightwalk: Dream of Past klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nightwalk: Dream of Past ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nightwalk: Dream of Past oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nightwalk: Dream of Past içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Past Within, ortak bir macera oyunudur. Rusty Lake serisinin bir parçasıdır ve markanın tüm parçaları gibi Rusty Lake stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Past Cure, Berlin merkezli bağımsız bir Phantom 8 Studionun ilk projesidir.
Deus Ex: Mankind Divided – A Criminal Past, 2016daki Deus Ex: Mankind Dividedın PC, PS4 ve XONE için bir hikaye genişletmesidir.
Drown Past, Seven: The Days Long Gone adlı gizli öğeler içeren aksiyon RPG oyununun ücretsiz bir genişletmesidir.
Echoes of the Dark Past, temel oyunun yaratıcıları olan Polonya Reality Pump stüdyosu tarafından geliştirilen Two Worlds IInin genişlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle