Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Past Cure Türkçe yama

07.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Past Cure. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Team X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Past Cure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: Team X
Oyun açıklaması:
Past Cure, Berlin merkezli bağımsız bir Phantom 8 Studionun ilk projesidir. Burada açıklanan oyun, gizlilik ve korku unsurlarının açıkça görülebildiği bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8141
Yayın yılı:
2018





Past Cure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Past Cure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Past Cure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Past Cure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Past Cure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Past Cure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Past Within, ortak bir macera oyunudur. Rusty Lake serisinin bir parçasıdır ve markanın tüm parçaları gibi Rusty Lake stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Deus Ex: Mankind Divided – A Criminal Past, 2016daki Deus Ex: Mankind Dividedın PC, PS4 ve XONE için bir hikaye genişletmesidir.
Drown Past, Seven: The Days Long Gone adlı gizli öğeler içeren aksiyon RPG oyununun ücretsiz bir genişletmesidir.
Nightwalk, enerji krizi ve aşırı nüfus (yaklaşık 13 milyar) nedeniyle Büyük Savaştan hemen sonra XXIII.
Echoes of the Dark Past, temel oyunun yaratıcıları olan Polonya Reality Pump stüdyosu tarafından geliştirilen Two Worlds IInin genişlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle