Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic Türkçe yama

03.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Silent Hunter 5, II. Dünya Savaşında geçen en popüler denizaltı simülatörlerinden birinin başka bir bölümüdür. Döngünün beşinci bölümünde geliştiriciler bizi Atlantik Okyanusu ve Akdenizin sularına gönderiyor.

İndirme sayısı:
8959
Yayın yılı:
2010





Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Silent Hunter II, Hitlerin kötü şöhretli denizaltı kuvveti ile Müttefik savaş çabalarının can damarı olan İngiliz ve Amerikan konvoyları arasındaki Atlantikteki umutsuz savaşları yeniden yaratıyor.
Fishing: North Atlantic, Kuzey Atlantik bölgesinde balık tutmaya odaklanan bir simülasyon oyunudur.
Kabul edilen bir Silent Hunter serisinin üçüncü bölümü, II. Dünya Savaşı döneminden Alman denizaltılarını (U-boots) simüle eden oyunlar.
Silent Hunter III: Seawolves (SeeWölfe: Submarines on Hunt olarak da bilinir), ünlü ve yüksek puanlı bir denizaltı simülatörü olan Silent Hunter IIIün ilk resmi olmayan genişletmesinin adıdır.
U-Boat: Battle in the Mediterranean PC için Ubisoft Romanya tarafından geliştirilen ünlü denizaltı simülatörü Silent Hunter IIIün ikinci resmi olmayan genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle