Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Silent Hunter III Türkçe yama

05.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Silent Hunter III. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Silent Hunter III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Kabul edilen bir Silent Hunter serisinin üçüncü bölümü, II. Dünya Savaşı döneminden Alman denizaltılarını (U-boots) simüle eden oyunlar.

İndirme sayısı:
8524
Yayın yılı:
2005





Silent Hunter III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Silent Hunter III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Silent Hunter III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Silent Hunter III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Silent Hunter III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Silent Hunter III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Silent Hill Koleksiyonu, Silent Hill 2, Silent Hill 3 ve Silent Hill 4: The Roomdan oluşuyor ve korku türünü yeniden tanımlayan oyunlara kapsamlı bir genel bakış sunuyor.
Silent Hunter II, Hitlerin kötü şöhretli denizaltı kuvveti ile Müttefik savaş çabalarının can damarı olan İngiliz ve Amerikan konvoyları arasındaki Atlantikteki umutsuz savaşları yeniden yaratıyor.
Silent Service, efsanevi Sid Meier ve MicroProse tarafından geliştirilen bir 2.
Silent Hunter III: Seawolves (SeeWölfe: Submarines on Hunt olarak da bilinir), ünlü ve yüksek puanlı bir denizaltı simülatörü olan Silent Hunter IIIün ilk resmi olmayan genişletmesinin adıdır.
Silent Hunter 5, II. Dünya Savaşında geçen en popüler denizaltı simülatörlerinden birinin başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle