Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

League of Angels Türkçe yama

07.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz League of Angels! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama SDV sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni League of Angels (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
League of Angels, stratejik unsurlara sahip tipik bir Asya tarzı tarayıcı MMORPGdir. Başlık, dünyanın önde gelen çevrimiçi oyun yayıncısı Hong Kongdan Youzu Gamesin bir parçası olan GTArcade tarafından hazırlandı.

İndirme sayısı:
8945
Yayın yılı:
2014





League of Angels oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) League of Angels dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales League of Angels klasörüne koyun.

3. Türkçe yama League of Angels ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


League of Angels oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve League of Angels içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII, II. Dünya Savaşının hava muharebeleri hakkında başarılı bir video oyununun devamı niteliğindedir.
Dark Angels, Full Control tarafından Warhammer 40K evreninde geçen popüler Space Hulk tahta oyununu bir video oyunu ortamına dönüştürme girişimi olarak oluşturulan 2014ün sıra tabanlı bilim kurgu
League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA (MOBA Multiplayer Online Battle Arena) oyunu League of Legendsın mobil versiyonudur.
League of Angels II, bir tarayıcı MMORPGsidir ve 2014teki League of Angelsın devamıdır.
Fall of Angels, AND ve iOSta yayınlanan bir fantezi RPG oyunudur. Başlık, bağımsız geliştirici Kevin Mitchell tarafından grafik tasarımcı Lee Pattison ile işbirliği içinde geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle