Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Türkçe yama

30.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DELiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Ni No Kuni: Wrath of the White Witch (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
PS3, 3DS ve Switch için piyasaya sürülen Ni no Kuni, Dragon Quest serisinin son bölümlerinden oyuncular tarafından iyi bilinen bir stüdyo olan Level 5 ile yaratıcıları olan en ünlü Japon animasyon stüdyosu Ghibli arasındaki işbirliğinin bir sonucudur.

İndirme sayısı:
10657
Yayın yılı:
2010





Ni No Kuni: Wrath of the White Witch oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ni No Kuni: Wrath of the White Witch dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ni No Kuni: Wrath of the White Witch klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ni No Kuni: Wrath of the White Witch ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ni No Kuni: Wrath of the White Witch oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ni No Kuni: Wrath of the White Witch içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wrath of Loki, VR gözlüklerinden bağımsız Polonya stüdyosu The House of Fables için geliştirilmiş bir HOPA macera oyunudur.
PC için Wrath of Sparta, Eylül 2013te piyasaya sürülen temel başlık olan Total War: Rome IInin üçüncü büyük genişletmesidir.
Wrath & Skeller, oyuncuların 7 metrelik bir barbar silah ustası ve yetenekli bir savaş büyücüsünün kontrolünü ele geçirdiği, aksiyon odaklı bir RPG deneyimidir.
Through the Ashes Pathfinder: Wrath of the Righteousun ikinci hikaye genişletmesidir.
Pathfinder: Wrath of the Righteous, Nival Interactive (Silent Storm, Heroes of Might ve Magic V) ve My.
Yorumlar
Yorum ekle