Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War: Rome II Wrath of Sparta Türkçe yama

27.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Total War: Rome II Wrath of Sparta. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Total War: Rome II Wrath of Sparta (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
PC için Wrath of Sparta, Eylül 2013te piyasaya sürülen temel başlık olan Total War: Rome IInin üçüncü büyük genişletmesidir. Bir kez daha, Creative Assembly ve SEGA oyundan sorumlu geliştirici/dağıtıcı ikilisidir.

İndirme sayısı:
10851
Yayın yılı:
2014





Total War: Rome II Wrath of Sparta oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War: Rome II Wrath of Sparta dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War: Rome II Wrath of Sparta klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War: Rome II Wrath of Sparta ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War: Rome II Wrath of Sparta oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War: Rome II Wrath of Sparta içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total War: Rome II Hannibal at the Gates for PC, Creative Assembly tarafından geliştirilen beğenilen bir strateji oyununun ikinci genişleme paketidir.
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
Total War: Rome II – PC için Empire Divided, popüler strateji oyunlarının bir bölümü olan Total War: Rome IInin dördüncü büyük genişleme paketidir.
Alexander, Rome: Total War için ikinci genişleme paketidir. Total War serisindeki diğer ürünler gibi Creative Assembly tarafından geliştirilmiştir.
"Total War: Rome II", popüler bir gerçek zamanlı strateji dizisi olan "Total War"ın başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle