Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Miles & Kilo Türkçe yama

29.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Miles & Kilo. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Miles & Kilo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
PC, Switch ve iOSta yayınlanan Miles & Kilo, eski tarz bir 2D platform oyunudur. Proje, Michael Burns adlı bağımsız bir geliştirici tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10115
Yayın yılı:
2017





Miles & Kilo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Miles & Kilo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Miles & Kilo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Miles & Kilo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Miles & Kilo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Miles & Kilo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
X-Miles, 1996da Europress tarafından piyasaya sürülen mükemmel Network Q RAC Rally Championship oyununa resmi bir ektir.
AirAttack 2, iOSta yayınlanan eski tarz bir shmuptır. Proje Art in Games stüdyosu tarafından geliştirildi.
Ace Attorney Investigations, Capcomun başarılı Ace Attorney serisindeki en yeni tekliftir, mahkeme salonunun sahnesini bir suç mahalliyle değiştirir ve Nintendo DS için geliştirilen zorluklarla
My Chinese Coach, Ubisoft firması tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen My Coach serisine ait bir diğer eğitici oyundur.
Six Miles Under, bir yeraltı şehrinin kasvetli, kıyamet sonrası gerçekliğinde geçen bir 2D kavga oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle