Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth Türkçe yama

15.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama Red Hot sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
Ace Attorney Investigations, Capcomun başarılı Ace Attorney serisindeki en yeni tekliftir, mahkeme salonunun sahnesini bir suç mahalliyle değiştirir ve Nintendo DS için geliştirilen zorluklarla kartal gözlü oyuncuların becerilerini test edecek davaların dibine iner.

İndirme sayısı:
10328
Yayın yılı:
2010





Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aviary Attorney, Fransız ressam J. J. Grandvillein çalışmalarından ilham alan yasal bir maceradır.
PC, Switch vb. için piyasaya sürülen Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy HD, bir avukat olan Phoenix Wrightın yer aldığı popüler bir dedektif macera oyunu serisinin üç bölümünün bir derlemesidir.
The Great Ace Attorney Chronicles, 2015 macera video oyunu yasal dramaları The Great Ace Attorney: Adventures ve 2018deki The Great Ace Attorney 2: Resolvenin yenilenmiş versiyonlarını içeren Capcom
Size söylüyorum, bu şimdiye kadarki en büyük mahkeme savaşı olacak!
Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations, taşınabilir bir NDS konsolu için bir mahkeme macerasının üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle