Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations Türkçe yama

23.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EDGE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations, taşınabilir bir NDS konsolu için bir mahkeme macerasının üçüncü bölümüdür. Başlık Capcom tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür ve Gyakuten Saiban 3ün İngilizce versiyonudur, orijinal olarak 2004te Game Boy Advance için Japonyada piyasaya sürülmüştür.

İndirme sayısı:
9517
Yayın yılı:
2007





Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Phoenix Wright: As Avukat İkili Destinies, mahkeme salonu kahramanı Phoenix Wrightın dönüşünü görüyor.
Mahkeme Şimdi Oturumda! Kasabadaki en çılgın çapraz sorgulama becerilerine sahip, olay yerine yeni gelen çaylak savunma avukatı Phoenix Wright ile tanışın!
PC, Switch vb. için piyasaya sürülen Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy HD, bir avukat olan Phoenix Wrightın yer aldığı popüler bir dedektif macera oyunu serisinin üç bölümünün bir derlemesidir.
Size söylüyorum, bu şimdiye kadarki en büyük mahkeme savaşı olacak!
Profesör Layton vs. Ace Avukat, sözde crossoverın adına göre, birkaç farklı serinin kahramanlarının oynadığı bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle